خورشت آلو با گوشت گوسفندی ویژه ,

menuordersearch
javizmaviz.ir
۱۴۰۰/۱۲/۲۰ جمعه
(4)
(0)
خورشت آلو با گوشت گوسفندی ویژه
خورشت آلو با گوشت گوسفندی ویژه

 

          خورشت آلو با گوشت از آن دسته غذا‌‌‌‌های ترش و شیرین سنتی ما ایرانیان است. خورش آلو با گوشت به دلیل ترکیبات و ظاهر زیبایی که دارد معمولا جزء جدایی ناپذیر ایرانیان از سر سفره‌‌‌‌های مجالس نیز است. معمولا خورش آلو با گوشت را به همراه اسفناج و یا به همراه میوه ی به تهیه میکنند. اما شاید خیلی از دوستان طعم اسفناج و یا به را نپسندند و از تهیه این غذای بسیار خوشمزه و همینطور پر خاصیت صرف نظر کنند. تیم جویز مویز برای شما عزیزان که سلیقه متفاوت دارید، پیشنهاد میکند تا خورش آلو را به همراه گوشت تکه ای گوسفندی تهیه بفرمائید تا دیگر جای هیچ گونه عیب و ایرادی در غذا نباشد. طرز تهیه خورش آلو با گوشت را امروز در سایت جویز مویز برای شما عزیزان آورده ایم تا یک وعده غذایی مقوی و سالم را در کنار خانواده نوش جان بفرمائید. این غذا که سرشار از ویتامین است با توجه به تسهیل در اجابت مزاج ضمن تأمین سلامتی به لاغری و تناسب اندام افراد خانواده نیز کمک میکند. از این رو پیشنهاد میگردد در طول هفته حداقل یکبار در وعده‌‌‌‌های غذایی گنجانده و پخت شود. بریم که یه سفره تمام عیار ایرانی با یه غذای بسیار خاص و خوشمزه داشته باشیم :

 

خورشت آلو با گوشت


مواد لازم برای تهیه خورش آلو با گوشت

 

✨ گوشت خورشتی گوسفندی ۵۰۰ گرم
✨ آلو   ۲۵۰ گرم
✨ خلال بادام و پسته ۱ فنجان
✨ زرشک ۱ فنجان
✨ شکر نصف فنجان
✨ پیاز متوسط ۱ عدد
✨ روغن مایع ۱ فنجان
✨ هویج ۱ عدد
✨ رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری بزرگ
✨ سیب زمینی بزرگ ۱ عدد
✨ زعفران دم کرده نصف فنجان
✨ آب به میزان لازم
✨ نمک، فلفل، دارچین و زردچوبه به میزان لازم

 

کدبانو‌‌‌‌های عزیز آماده اید ؟
بزن بریم .....

 

خورشت آلو با گوشت

 


مراحل آماده سازی و طرز تهیه خورش آلو با گوشت

 

مرحله اول: آماده سازی خورش آلو با گوشت
ابتدا پیاز را پوست گرفته و بشویید. سپس به کمک رنده، پیاز را رنده کرده و در قابلمه بریزید و به میزان لازم روغن ریخته و پیاز را در روغن روی حرارت متوسط تفت دهید. کمی که رنگ پیاز طلائی شد، گوشت را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس رب گوجه را به همراه مقدار مناسب ادویه به گوشت و پیاز اضافه کرده زمان دهید تا به مدت ۳-۵ دقیقه همه ی مواد با هم تفت بخورند. به میزان ۵ لیوان آب در قابلمه بریزید و درب قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا خورش آلو با گوشت به جوش آید و سپس زیر شعله قابلمه را کم کرده و زمان بدهید تا به مدت ۱ ساعت گوشت بپزد.

 

مرحله دوم: آلو
در این مدت که گوشت در حال پخت است، آلوها را شسته و آبکشی نمائید و در یک کاسه آب یخ آلوها را بریزید و زمان دهید تا کمی خیس بخورد. بعد از ۱ ساعت که از پخت گوشت گذشت آلو را به خورش اضافه کرده و حدود ۳۰ دقیقه دیگر به پخت خورش آلو با گوشت زمان بدهید.

 

مرحله سوم: آماده سازی هویج
در همین فاصله پخت خورش آلو با گوشت، هویج را پوست گرفته و بشویید و سپس به دلخواه برای مجلسی شدن خورش قالب بزنید و یا به صورت رنده درشت، هویج را رنده کنید و به خورش اضافه کنید.

 

مرحله چهارم: آماده سازی تزئینات خورشت آلو با گوشت
سیب زمینی را هم پوست گرفته و سپس بشویید و در صورت تمایل قالب زده و یا این که به صورت خلالی خورد کنید و در روغن فراوان سرخ کرده و برای تزئین کنار بگذارید. در یک ظرف کوچک خلال بادام و پسته و همینطور زرشک را به همراه شکر و روغن بر روی حرارت متوسط تفت دهید، تا کمی با هم مزه دار شوند و برای تزئین غذا آماده شوند.

 

مرحله پنجم: پایان کار
وقتی خورشت آلو با گوشت قوام گرفت و خوب جا افتاد زمان آن است که زعفران را به خورشت اضافه کنید کمی خورشت را زیر و رو کرده و آن را در ظرف مورد نظر سرو کنید و سیب ‌زمینی سرخ شده را رویش بریزید و به همراه خلال بادام و پسته و زرشک تزئین نمایید و به همراه پلو زعفرانی نوش جان فرمائید.


امیدوارم از آموزش و خوردن این غذای خوشمزه لذت برده باشید. تیم جویز مویز همواره در خدمت شماست. جهت تهیه آلو با قیمت استثنایی میتوانید بدون واسطه مستقیما روی لینک زیر زده و از آلو‌‌‌‌های بسیار با کیفیت ما همراه با ارسال رایگان تهیه فرمایید :

 

خرید آلو خورشتی ویژه

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر

ما را در شبکه‌‌‌‌های اجتماعی دنبال کنید

instagramaparatmailsorosh
logo

دفتر مرکزی : آذربایجان شرقی مراغه بخش مرکزی، محله شیخ تاج، شهید حق نظری، کوچه شهید قادری، بن بست (حکاک پور)، پلاک 38 | تلفن‌‌‌‌های تماس : 09337482536 | info @javizmaviz.ir